Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Про випускний

Date: 29 червня 2023 о 22:34
134 view

Відлунав останній дзвоник 2022-2023 навчального року й сповістив про час прощання зі своєю Альма-матер наших найстарших учнів-одинадцятикласників! У добру путь на благо неньки України! Щасливої дороги, любі  випускники!

І на оновленій землі,

Врага не буде , супостата,

А буде син , і буде мати,

І будуть люди на землі…

Тарас Шевченко

Перші кроки.. Дитячий садок…Освітній заклад…Доросле життя… Усі основні віхи нашого життя, але подумки ми поринаємо у гамірні коридори рідної школи, згадуємо приємні миті спілкування з однолітками, кумедні історії з учителями й однокласниками. Так було і так буде. На жаль, щастя випускників 2023року підступно зіпсувала збройна агресія росії, що віроломно вдерлася й понівечила наші домівки, долі, мрії. Багато сімей оріхів’ян вимушено покинули власні оселі, бо ворог не залишив шансів для мирного життя.

Відлунав останній дзвоник 2022-2023 навчального року й сповістив про час прощання зі своєю Альма-матер наших найстарших учнів-одинадцятикласників! Це неперевершений випуск незламних дітей! Саме під такою назвою й одноголосно вирішили провести в доросле й, насичене подіями життя, педагоги « Сузір’я» своїх випускників.

За сприяння директора ПК « Орбіта» Максименка О.С. ,уся родина опорного закладу на чолі з директором Кудіною Н.С. зібралася у святково прибраному залі на урочисту зустріч з нагоди випуску-2023. Невимовна радість бачити у святкові хвилини поруч справжніх друзів, партнерів незламного « Сузір’я»:

 Лепетченко Алевтину Миколаївну -депутата Запорізької обласної ради, Прищенко Тетяну Костянтинівну- начальника відділу освіти Оріхівської міської ради, Андрієшину Анну Василівну -заступника голови Оріхівської міської адміністрації, Ректора Бердянського державного педагогічного університету - Богданова Ігора Тимофійовича, доктора педагогічних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, дійсного члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України, Пащенко Юлію Петрівну -керівника відділу профорієнтації  Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, Дяденчук Альону Федорівну - заступника декана факультету енергетики і комп’ютерних технологій, кандидата технічних наук, доцента кафедри вищої математики і фізики ТДАТУ. Приємні слова лунали на адресу випускників і педагогічного колективу. Сльози радості через призму смутку від обставин, які колектив « Сузір’я» долає протягом 491 дня.

                 Уся увага цього дня прикута до випускників « Сузір’я» - це 54 юнака і юнки, що здобули загальну середню освіту, але найгучніші оплески  лунали на адресу  медалістів -13-золотих та 2 срібні найвищі відзнаки. У цей день на сцені випускники отримали Похвальні грамоти «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів» 5 зірочок здобули найвищі результати з предметів: англійська мова, інформатика, технології, українська література, фізична культура. Наталія Степанівна із насолодою вручила Дипломи й одноразові стипендії випускникам-переможцям Малої Академії наук України- Піхулі Валерії за І місце, Гаращенко Анні за І місце, Потайчук Анні-за І місце. Вручила Диплом за перемогу у  Всеукраїнському  конкурсі на написання есе  «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд)(ІІ місце)-Юренко Софії, Диплом за перемогу(ІІ місце) у Міжрегіональному Фестивалі ораторського мистецтва

«Заговори, щоб я тебе побачив» обласний етап-Рогову Дмитру. Не всі діти мали можливість бути присутніми на урочистостях, але теплі слова вітань досягли й  Німеччини, Польщі, Угорщини, Закарпаття.

Успіх людини, безумовно, заслуга його найближчих людей з непомітними, на перший погляд, щоденними зусиллями, працею, терпінням і відповідальністю.  Найтепліші слова подяки Наталія Степанівна адресувала й  батькам « Сузір’я» , які  є підтримкою й опорою, справжніми партнерами!

Із заснування й дотепер наш освітній заклад має свої непорушні традиції й однією з яких є прохід випускників під вишитими рушниками, як символ успіху й молитви, оберегу від лихого. Рушники, евакуйовані з понівеченого « Сузір’я», надійно оберігатимуть наших випускників, прокладуть їм шлях успіху й достатку, впевненості у завтрашньому дні.

Попереду у наших дітей незвідані далі, безліч стежок й невідомих доріг, ми неодмінно чекатимемо зустрічі з вами, майбутніми професіоналами своєї справи, який би фах ви не обрали- для нашого « Сузір’я» ви є  гордість й слава!

Віримо, що виховали справжніх патріотів своєї Батьківщини,   містечка Оріхова та свого рідного « Сузір’я».

У добру путь на благо неньки України! Щасливої дороги, любі  випускники!

Заступник директора Аліна КАРПІЙ

Comments:
Only authorized users can leave comments.