Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Сторінка заступника. НМТ-2023

Date: 5 травня 2023 о 22:31
165 views

Реєстрація учасників НМТ тривала з  3 квітня по 3 травня, так з 54 цьогорічних випускників зареєструвались й отримали підтвердження 51 здобувач освіти, 3 випускники обрали для вступу закордонні заклади освіти. До 7 травня в персональному кабінеті абітурієнти мають змогу змінити навчальний предмет додаткового блоку, з якого він / вона бажає пройти тестування, чи населений пункт.

Вимоги сьогодення диктують правила не лише випускникам, абітурієнтам, а й пересічним здобувачам освіти . Уже другий рік поспіль освітянська спільнота впроваджує й удосконалює проведення національного мультипредметного тесту (НМТ).НМТ – комп’ютерний онлайн-тест для вступу на перший курс закладів вищої освіти України. Учасники проходитимуть тестування з двох обов’язкових предметів:  українська мова та  математика , а також одного з предметів на вибір(іноземна мова, історія України, фізика, хімія, біологія).Кампанія з підготовки до НМТ у нашому закладі стартувала задовго до початку реєстрації. Випускники 2023 – це три класи з різнопрофільним навчанням, 11А клас- математичний профіль,11Б -профіль української філології, 11В клас-англійської філології. Під час канікулярного часу вчителі -предметники створили онлайн-консультпункти з підготовки до тестів, а додаткові години з предметів НМТ робочого плану використані у повному обсязі. Педагоги ознайомили учнів з блоками завдань, практикували проходження онлайн-тестів з демонстраційних тестів, використовували завдання попередніх років.

Реєстрація учасників НМТ тривала з  3 квітня по 3 травня, так з 54 цьогорічних випускників зареєструвались й отримали підтвердження 51здобувач освіти, 3 випускниці обрали для вступу заклади освіти Польщі, Чехії й Німеччини. Також зазначу, що до 7 травня в персональному кабінеті вступник / вступниця матиме змогу змінити навчальний предмет додаткового блоку, з якого він / вона бажає пройти тестування, чи населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватиме в дні проведення НМТ, чи вказати на потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Предмети на вибір випускники обрали відповідно до профільності ВОЗ : англійську мову -26 учнів, історію України-19, біологію-5, німецьку мову-1 учениця. Цьогоріч 3 учні вдосконалюють свої знання іноземних мов на мовних курсах (англійська, німецька, польська).

У 2023 році передбачено дві сесії НМТ( основна й додаткова).Основна сесія відбудеться у червні, а додаткова-червень-липень. У додатковій сесії зможуть взяти участь ті випускники, хто з поважних причин не пройшов тестування під час  основній сесії.

Сьогодні наші випускники проходять посилену підготовку до тестування не лише під час онлайн-уроків, а й самостійно. Бажаємо вам, діти,  досягнути найвищих результатів, робити впевнені кроки на омріяну зустріч з обраною  професією, долати сходинки до власного успіху й пам’ятати тих людей, що своєю невтомною працею рік за роком вчили вас, були надійним дороговказом у вашому житті. Сьогодні й завжди  випускники « Сузір’я»-гордість Оріхівщини й Запорізького краю !                    

Заступник директора  Аліна КАРПІЙ

Comments:
Only authorized users can leave comments.