Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Наші цікаві весняні канікули

Date: 4 квітня 2023 о 18:31
162 view

Учні нашого навчального закладу разом із своїми класними керівниками цікаво та захоплююче провели весняні канікули. Учні 8-Б класу з класним керівником А.Ю. Саветченко цікаво та активно провели весняні канікули, відвідавши квест "Хованки в темряві" та антикафе "Дирижабель". 5-В клас разом з класним керівником Коноваленко С.С. відвідали Музей феноменальної сили, де побачили та погралися з різноманітним інвентаром, а також зіграли в лазертаг. Учні 6-В класу з класним керівником С.В.Босенко відвідали квести "Пірати Карибського моря" та "Хоббіт" в Originquest та музей експериментів, де отримали масу позитивних вражень та здоровий адреналін.

8-Б клас, класний керівник А.Ю. Саветченко, весняні канікули розпочав активно та цікаво. А ви коли-небудь грали в хованки? А в лабіринті, де суцільна темрява? Учні відвідали квест "Хованки в темряві", під час якого працювали в команді, реготали та отримали "легкий переляк". Продовжили відпочинок в антикафе "Дирижабель", в якому насолодитися затишною ламповою атмосферою, пограли в настільні ігри та посмакували чаєм з солодощами.
Відеозвіт
5-В клас, класний керівник Коноваленко С.С., розпочав свої канікулярні пригоди з Музею феноменальної сили. Музей розташований у будівлі міської універсальної бібліотеки, де відтепер книжкові стелажі ділять місце із Залом олімпійської слави Запоріжжя. У світ спортивної слави дітей провів досвідчений екскурсовод пан Денис. У музеї зібрано різні тематичні атрибути та нагороди видатних запорізьких спортсменів, а в 6 невеличких кімнатах представлені види спорту, у яких  досягнуто найбільшого успіху (легка атлетика, гімнастика, футбол, гандбол, волейбол і баскетбол, важка атлетика, греко-римська боротьба, бокс, стрибки у воду, плавання й веслування). Зі стін музейного залу на відвідувачів споглядають портрети найвидатніших спортивних зірок Запоріжжя з короткою історичною довідкою. Діти не лише змогли поглянути на інвентар, наприклад першу байдарку, а й пограти в настільний футбол, виміряти силу на боксерському автоматі й спробувати свої сили на біговій доріжці.
Масу позитивних вражень і здоровий адреналін  отримали від гри "Лазертаг". Базовий принцип лазертаг – отримати перемогу над умовним противником. Згуртованість, командний дух, об'єднання людей для досягнення єдиної ігрової мети, тактика і стратегія - усе це діти спробували на собі!  Це були неймовірні пригоди!
Відеозвіт
6-В клас, класний керівник С.В.Босенко, відвідав квест - кімнати Originquest – «Пірати Карібського моря» та «Хоббіт», де діти отримали море задоволення.
В музеї експерементів поринули у світ науки та дізналися про складні речі на простих прикладах. Діти спробували експерименти над електричними , магнітними та оптичиними явищами, позмагалися з друзями у швидкості реакції!
Цікаві фотозони, магічні ілюзії, есперименти  нікого не залишили байдужими!
6-А клас, класний керівник О.М.Марич,  побував у квест-кімнатах Origin Quest. Було неймовірно захопливим це відвідування: дівчата поринули у світ хоббітів, а хлопці на годину перетворилися на відважних піратів Карибського моря. Потім було обговорення! Емоції всіх присутніх переповнювали, тому було дуже шумно й весело. Завершилася зустріч у музеї експериментів.
7-А клас, класний керівник А.О.Твердохліб, активно відпочили в останній день канікул та отримали феєрію емоцій від спільної гри в Лазертазі "Бункер".
Діти спробували себе в ролі справжнього стрільця з лазерної гвинтівки, залишились задоволеними від можливості спробувати свої сили в моделюванні ситуативного бою, побудови стратегії ведення штурмових дій та оборони.
Вони отримали заряд гарного настрою та максимально налаштувалися на навчання.

Фотозвіт

Заступник директора з виховної роботи Гур'єва О.М.
Comments:
Only authorized users can leave comments.